Een no‑brainer

Stap over op zonnestroom voor jouw hele onderneming.

Waarom overstappen?

Daar kunnen we kort over zijn; de overheid maakt het je als ondernemer op dit moment bijna té makkelijk om te investeren in zonnestroom. Naast de Energie‑investeringsaftrek (EIA) kun je ook nog eens gebruik maken van de KIA en SDE+ subsidie. Zo kun je als ondernemer, naast verduurzamen, behoorlijk wat rendement halen uit je investering. Wij begeleiden je bij de aanvraag van de subsidies en leveren het hele systeem turn‑key voor je op.

Turn‑Key

Vanaf het moment dat u een offerte aanvraag doet, tot het moment dat het zonnestroomsysteem echt duurzame energie gaat opwekken, heb je helemaal niets om je druk over te maken. We hebben alle kennis en kunde in huis voor ieder project. We zorgen dat het systeem compleet werkt, met de benodigde monitorsystemen, zodoende heeft u jarenlang een bedrijf dat wordt voorzien van duurzame energie.

Wat houden de subsidies in?

EIA

Volgens de Energie‑investeringsaftrek regeling mogen bezitters van een zonnestroomsysteem dat groter is dan 25 kW (ongeveer 90 zonnepanelen), eenmalig maximaal 54,5% van de investering aftrekken van hun fiscale winst (dit komt bovenop standaard aftrek). Het budget voor 2019 is € 147 miljoen.

KIA

De Kleinschaligheids-investeringsaftrek regeling stelt dat je tot maximaal 28% van de investering in zonnepanelen extra mag aftrekken van de (over)winst. De hoogte van de aftrek wordt bepaald door eventuele andere investeringen in bedrijfsmiddelen in hetzelfde fiscale jaar.

Offerte op maat

Vraag nu een offerte aan, of nodig ons uit voor een gesprek en we zullen je alles vertellen over de vele zakelijke voordelen van zonnestroom.

Offerte aanvragenContact opnemen