Bingelrade13x250black.jpgBrunssum 16 x Yingli 275 met Solar Edge.pngBrunssum klingbemden.pngEckelrade.jpgGeulle19x250WP.jpgHoensbroek_15x245.jpgKlingbemden.pngLangraaf_14_Yingli270.jpgOirsbeek.pngWaubach.png

Ontzorg pakket Duurzaamheidslening en/of BTW teruggave.

Wilt u dat New Solar Limburg voor u de zowel de aanvraag voor de duurzaamheidslening van de provincie en de btw teruggave bij de belastingdienst verzorgt? Alleen de BTW teruggave bij de belastingdienst is natuurlijk ook mogelijk.

Voor zowel de aanvraag als afhandeling duurzaamheidslening bij de provincie en de teruggave van de BTW zijn we al enige tijd een samenwerking aangegaan met een professionele partij in de financiële dienstverlening.
Natuurlijk ook voor andere producten bent u welkom bij onze partner.

We hebben advieskantoor van Oppen / Pelzer /Simons uit Brunssum bereid gevonden om voor onze klanten, die dit wensen om zowel de aanvraag van een duurzaamheidslening bij de provincie te verzorgen als de btw teruggave bij de belastingdienst. Zodoende bent u verzekerd dat een deskundig bureau  de papieren rompslomp die bij dit soort aanvragen komt kijken u uit handen neemt.

Op dit moment is het nog steeds mogelijk om de betaalde BTW terug te vorderen bij de belastingdienst, dit  over de totale gemaakte kosten om  zonnepanelen te laten installeren.                                                 
Ook hierbij is verstandig dat een professioneel  bureau de afhandeling met de belastingdienst verzorgt. Anders is het mogelijk dat u zomaar de BTW teruggave misloopt. Of een boete ontvangt, wegens niet correct afhandelen van de aangifte.

Heeft u interesse in dit product, wilt u dit dan vermelden op het offerte aanvraag formulier door op de vraag of u ont zorgt wilt worden “Ja” te antwoorden en aan te vinken waarvoor.

Voor klanten die bij ons bedrijf de zonnepanelen laten installeren, zijn hier geen extra kosten aan verbonden.  

Copyright 2013 © 2019 New-Solar-Limburg.nl
All Rights Reserved.